Old Building Receives New Storefront Glass, Metal Panels and Track Lighting

EpiCity Definition 6

Definition 6, a global company that creates immersive digital and video content for brands, moved into EpiCity’s in-town flex office space, Armour Junction. The renovated area in mid-town Atlanta offers convenience, client accessibility, team collaboration and creative design options.

Scott Contracting completely renovated the shell of the 13,000-square-foot building. The team created extensive conference rooms, collaborative areas, spacious offices and open work stations.

Scott Contracting completely renovated the shell of the 13,000-square-foot building. The team created extensive conference rooms, collaborative areas, spacious offices and open work stations.


The space is everything Jeff Katz, CEO of Definition 6, had in mind when the process of moving the Atlanta office began. Katz presented his vision of a collaborative, creative, and inviting environment for the Atlanta teams of Definition 6 and, according to Katz, “Tom Stokes (EpiCity’s president) embraced all of our ideas and found solutions that exceeded expectations from the start.”

EpiCity’s design team, headed by Naomi Clark and Dana Anderson of Planning Interiors, was instrumental in bringing the vision to life. The extension of the “break-room” harvested an incredibly spacious “bistro” with roll-up garage type doors leading to covered outdoor patio. When Naomi Clark first saw the space it was pretty rough. When they sat down to discuss the project, she was delighted they wanted open space, which gave them the flexibility to work with what they had.

“The combination of working with EpiCity to maintain the building shell, and to make it a modern, funky, open design was a lot of fun,” says Clark. “When people walk through the door they wanted them to not just see Definition 6, but also to hear what was happening and to feel the energy in the space. The spaces have multi purposes with lots of collaborative areas and glass and larger windows to bring in the light.”

The extension of the “break-room” harvested an incredibly spacious “bistro” with roll-up garage type doors leading to covered outdoor patio.

The extension of the “break-room” harvested an incredibly spacious “bistro” with roll-up garage type doors leading to covered outdoor patio.


Scott Contracting completely renovated the shell of the 13,000-square-foot building. The team created extensive conference rooms, collaborative areas, spacious offices, and open work stations (with room to expand), and the space was highly efficient.

“Definition 6 was a clean build out with bright lighting, including daylight at all of the stations, white coloring, open space and a very inviting feel,” says Kyle Harrison, vice president of Scott Contracting. “There is a definite before and after at Definition 6 and all of Armour Junction. It’s a very unique office park, blending the ’60s and 70s with a modern, sleek contemporary style.”

That is the vibe of Armour Junction. “It is so cool to see the transformation of the old buildings, with the old concrete structure and equipment, into a new space, including new storefront glass, metal panels, track lighting and grand entrances,” says Harrison.

1 Comment on "Old Building Receives New Storefront Glass, Metal Panels and Track Lighting"

  1. I have worked at places that effectively use glass, and those that do not. The places that have better glass allow for more light, which usually increases employee attitudes–vitamin D can go a long way! Glass storefronts are pretty much the modern standard, and it’s good to see when stores update their visual prowess. Thanks for the post.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


%d bloggers like this: